HTML

Kalia blogja

Az egész blog rólam, a mindennapjaimról és az eszmefuttatásaimról szól.

Friss topikok

Linkblog

Focizás

2009.04.06. 19:34 Kalia

Én szinte minden sportot bírok. A röpit, korit, focit, deszkát, kosarat, úszást meg ami kell. Ezért aztán járok is ám focizgatni is ilyen szép időben. Ezt úgy kell elképzelni, hogy rokonaink  szólnak, hogy buli lesz a tanyájukon, bogrács meg halászlé meg zabbantás meg amit akarsz. Mindenki szépen összejön, vagyunk vagy 50-venen, aztán jöhet a foci!!!! Szinte mindenki játszik, legalábbis, aki akar. Vasárnap is rúgtam 2 gólt!! :D Meg van ott kiskutya meg macskák és halastó, szal igazán mindent tudsz csinálni!! Hawaii!!

Már megint csak a sporthoz lyukadtam ki, szal megint csak azt tom mondani, hogy sportoljatok!!!!!!! Hajrá, emeljétek fel a feneketeket, és irány égetni a zsírt!!!! Meg gyúrni az izmokat!!!! Yeah!!

MA csak ennyi telt tőlem, fáj a fejem, és nem tok koncentrálni...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kili-kalibejegyzesei.blog.hu/api/trackback/id/tr1001050251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása