HTML

Kalia blogja

Az egész blog rólam, a mindennapjaimról és az eszmefuttatásaimról szól.

Friss topikok

Linkblog

Fordított nap

2009.04.07. 18:06 Kalia

Minden nagyon jól indult. Volt egy kis iskolagyűlés, amikor is igazgatónő felolvasta és megválaszolta az Igazlátó lapokat, amiket már egy héttel ezelőtt kiosztottak nekünk. Jó sokat nevettünk, megint annyi hülyeséget írtak egyesek... Valaki annyi mindent összeírt, hogy egyszerűbb lenne ledózerolni a sulit!! Komolyan, a WC-k ügyein már évek óta csámcsogunk. Miért nem lehet azt felfogni, hogy ha lesz valami (magyarán lesz pénz), akkor úgyis tesznek valamit. Majd. Ennyi. Addig meg ez van-SPRITE. Meg volt olyan is, hogy valaki meg említette, hogy nincs a fiúöltöző ajtaján kilincs, rögtön utána meg: ajtó sincsen!!! Na, ezen hahotázott az egész suli!!!! XDXDXD Azért értitek, ugye? XD

Minden rossz csak akkor kezdődött, amikor elérkezett a 2 óra- a röpi ideje. Namármost, eddig MINDIG úgy volt (amióta a suliban vok), hogy az általános az általános ellen játszott, gimis a gimis ellen. Erre most (nem tom, mi okból...) kitalálták, hogy szépen turmixoljunk mindenkit egybe. Ezt azt jelenti, hogy egészen kis 5.-esek is játszottak. Tényleg, nem velük van bajom, nagyon szép és jó dolog, hogy játszanak, meg minden, csak az a bajom, hogy így nem volt játék, és egyálatalán nem volt élvezetes. Komolyan. Szal az egész egy nagy rakás ratyi volt. Sajnos. Ha jövőre is így lesz, nem játszok. de tényleg nem a kicsikkel van bajom, hanem a rendszerrel. Igenis Bogi nagyon ügyes volt, Petra is belejött, Márknak is voltak jó ütései.

Úristen, mennem kell...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kili-kalibejegyzesei.blog.hu/api/trackback/id/tr141052234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása