HTML

Kalia blogja

Az egész blog rólam, a mindennapjaimról és az eszmefuttatásaimról szól.

Friss topikok

Linkblog

Rég nem írtam....bepótolom

2009.07.29. 22:15 Kalia

Azt hinné az ember, hogy nyári szünetben többet fog írni, és szinte el sem tud majd szakadni a géptől. Velem pont az ellenkezője történt. Ha pedig gép közelében is vagyok, akkor többnyire a számomra legfontosabb oldalakra látogatok el, és eszemben sincs blogbejegyzést írni. Talán azért, mert minden napom szinte ugyan olyan. És az az egészben a vicc, hogy nyári szünet végére kezd beindulni minden. De valahogy egyszerre. Például, most megyek majd egy hétre Erdélybe (Halleluja!!), aztán ahogy hazaértem, rögtön kezdődik a KRESZ tanfolyam, ami szintén egy hét. Aztán ha minden igaz, ellátogatok Tótkomlósra, és utána már suli!!! Amit eddig mindig is vártam, de ha most rágondolok, gyűlölöm!! Végülis, jövőre érettségizek! örülnöm kellene, mert vannak álmaim, és közelebb kerülök majd hozzájuk, de olyan tanáraink lesznek, akiket a világ végére kívánok, már bocsánat. Ez a gondolat kikészít. Reménykedem abban, hogy majd valahogy megúszom megtépázott idegek nélkül, és aztán indul a mandula!! Csak ne kellene mindenkit itt hagyni!! De mikor mindenhonnan azt hallom, hogy itt meg ott dolgozik, Amerikában meg Svédországban, és tökre megvannak, akkor arra gondolok, hogy csak nem lehet annyira szörnyű, ha ilyen sok mindenki kibírja... És ezek után bizakodva nézek a jövő elé.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de annak ellenére, hogy tudom, ismételnem kéne, nem tudom rávenni magam a tanulásra, max csak annyira, hogy kinyitok egy könyvet, és elolvasom. Persze, az Erzsébet királynős és Véres Máriás könyvet egy nap alat kivégzem, pedig nem is kötelező, meg semmi ilyesmi. Nem is csodálkozom nagyon, végülis, a két nagy kedvencem ötvözetei: történelem és könyv. Ez van, nem tudok ellene mit tenni, pedig tudom, hogy igenis kéne, és meg fogom bánni. Hiába, ilyen tekintetben nincs akaraterőm.

Nagyon örülök annak, hogy megint megyünk Erdélybe, mert még élénken emlékszek arra a szívszorító érzésre, amit most tavaszzal éreztem, mikor lassan eltűnt Csíkszereda a hegyek mögött...és most megint ott lehetek egy hetet!!!!! Nincs ennél jobb!!

Nem is tudom, mit írhatnék még, most nem jut semmi több eszembe....szóval, sziasztok! XD

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kili-kalibejegyzesei.blog.hu/api/trackback/id/tr611276535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása